Tisztújító közgyűlésünk, és az ünnepi vacsoraest

Nyomtatás
Kategória: Igricehírek
Megjelent: 2014. Március 22. Szombat

2014. március 19-én tartottuk éves rendes közgyűlésünket, mely egyesületünk tisztújító közgyűlése is volt egyben.

Közgyűlésünk egyöntetű igen szavazattal fogadta el elnökségünk 2013. évről készített munka- és gazdasági beszámolóit. Meghallgattuk, és jóváhagytuk a Felügyelő Bizottság éves jelentését, és megszavaztuk 2014. évi programjainkat, valamint ezek finanszírozását előkészítő pénzügyi terveinket is.

Alapszabályunk módosításának elvi kérdésében is állást foglalhattunk, mert jóváhagytuk az elnökség létszámának csökkentésére benyújtott javaslatot. A továbbiakban háromtagú elnökség fogja irányítani egyesületünk munkáját.

Ezután került sor a vezető tisztségviselők megválasztására. A szavazásban résztvevők egyöntetű döntésükkel erősítették meg, hogy az elkövetkezendő öt esztendőben egyesületünk elnökeként Leviczky Mihály, és a két alelnökként Darabánt György és Oszlánszki László együtt végzik majd elnökségi munkájukat közösségünk érdekében.

Felügyelő Bizottságunk elnökének Péter Sándort, valamint bizottsági tagoknak Vengrinyák János és Vajda Ferenc tagtársainkat választottuk meg tisztújító közgyűlésünkön.

A napirendi pontok összeállításánál úgy láttuk, hogy tervezett közgyűlésünk a tisztségviselők választásával együtt több órás elfoglaltságot jelent majd számunkra, ezért a várható időhiány miatt hagyományos ünnepi vacsoránkhoz másik időpontot választunk.

Ünnepi vacsoraestünket március 21-én tartottuk, és a felszolgált házias ételeket is magunk készítettük. Tagtársaink mellett vendégként meghívtuk mindazokat is, akik önzetlenül segítették elmúlt évi munkánkat.

Vacsoraesti pillanatkép 1.

A Mandala Dalszínház művészeinek közreműködésével ünnepi műsorral is kedveskedtünk a jelenlévőknek, és vacsoránk is kitűnőre sikerült. Minden elismerésünk, és nagy köszönetünk a közreműködőknek!

Vacsoraesti pillanatkép 2.

 

Vacsoraesti pillanatkép 3.

 

Mandala Dalszínház előadása 1.


Mandala Dalszínház előadása 2.


(Fotók: Igrice Egyesület fotóarchívumából)

Kapcsolódó anyagok:

További fényképek...

 

  • Nincsenek hozzászólások
Kérem hozzászóláshoz lépjen be!
FacebookSatartlapGoogle bookmarkTwitter
Saturday the 4th. Copyright © 2007-2023 Igrice Egyesület. Minden jog fenntartva!