Igrice Nap 2014.

Kategória: Igricehírek
Megjelent: 2014. Július 28. Hétfő

2014. július 19-én nyolcadik alkalommal tartottuk az Igrice Napot. Ebben az esztendőben rendhagyó módon, a Sóstóhegyi Ligetben megszokott helyszín helyett a helyi iskola árnyat adó nagy fákkal körülvett füves udvarán rendezkedtünk be.

A helyszín megváltoztatásával kapcsolatos döntésünket elsősorban a költségtakarékosság vezérelte, valamint az a tény, hogy a Sóstóhegyi Liget nincs teljes egészében önkormányzati tulajdonban. Rendezvény-helyszín biztosításában a helyi önkormányzat minden alkalommal jó partnerünk volt, de a liget magántulajdonban lévő területrészeinek használatához szükséges engedélyek beszerzését már egyre körülményesebben vállalhatnánk fel.

Az Igrice Nap hagyományát őrizve délelőtti programjainkat a fiatal korosztály számára állítottuk össze, a délutániak pedig a felnőtteké voltak.

(Dévai fiatalok bemutatkozó műsora)

(Mandala Dalszínház gyermekeknek szóló előadása)

(Máltai Szeretetszolgálat is gondoskodott a fiatalokról)

.

(szerkesztés alatt...)

(Cikkünk fényképei az Igrice Egyesület fotóarchívumából kerültek felhasználásra)

A programok megvalósításában résztvevők munkáját és az Igrice Napot támogató adományokat ezúton is köszönjük!

Hisszük, hogy mai világunkban nagyon fontosak a gyermekeink számára értékként megjeleníthető olyan cselekedetek, melyek a hagyományőrzés mellett az emberek  közösségi kapcsolatainak elmélyítéséről is szólnak.

További fényképek itt tekinthetők meg

Rendezvényünkről a "Kelet-Magyarország" megyei napilapban (2014.augusztus 05.)

Igrice Nap plakátja (részletes program)

Rendezvényünk az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) Nemzeti Összetartozás kollégiumának, valamint Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával megvalósuló program.

Friday the 29th. Copyright © 2007-2023 Igrice Egyesület. Minden jog fenntartva!