Igrice Nap új időpontja

Nyomtatás
Megjelent: 2016. Augusztus 13. Szombat

A július 16-i rossz időjárás miatt elmaradt jubileumi SÓSTÓ-SÓSTÓHEGYI IGRICE NAP új időpontja 2016. szeptember 3. Egész napos programsorozatunkra az érdeklődőket szeretettel várjuk!

 

Hagyományainkat őrizve, programsorozatot úgy állítottuk össze, hogy a délelőtt elsősorban a gyereknek-, a délutáni pedig a felnőtteknek szánt programoké lesz. Így részesei lehetünk majd bábszínházi előadásnak, énekes-gitárművész gyerekeknek szóló előadásának, néptánc és népzenei programoknak, valamint egy operett- és musical slágereket előadó művész programjának.

A késő délutáni órákban fiatalokat várunk, mert  "Blues és Rock" címmel a Full Rock Band együttes élő koncertjén vehetünk majd részt. Előtte a hastáncos leányok előadását láthatjuk.

Az Igrice Nap talán legsikeresebb programeleme a helyi gasztronómiai értékeinket bemutató főzőverseny. Ebben az esztendőben a sóstógyógyfürdői Nyilas Fogadó felajánlását köszönettel fogadva, az első helyezést elérő csapat értékes nyereménnyel gazdagodhat. A legfeljebb 10 fős csoport egész napos ingyenes wellness szolgáltatást vehet majd igénybe a Nyilas Fogadóban. (Főzőversenyre jelentkezni szeptember 1-ig lehet a 06-30/266-9309 telefonon.)

Vendégeink is lesznek, ők Kárpátaljáról érkeznek hozzánk. Ez legyen majd meglepetés mindenki számára...

  • Nincsenek hozzászólások
Kérem hozzászóláshoz lépjen be!
FacebookSatartlapGoogle bookmarkTwitter
Saturday the 4th. Copyright © 2007-2023 Igrice Egyesület. Minden jog fenntartva!