Versenykiírás (Sóstó-Sóstóhegyi Ciripelő)

Nyomtatás
Megjelent: 2016. Szeptember 19. Hétfő

Hagyományainkat őrizve, ebben az esztendőben is a sóstóhegyi Szabó Lőrinc Tagintézménnyel közösen hirdetjük meg a  „Sóstó-Sóstóhegyi Ciripelő” versenyünket mesemondó, vers-próza, valamint népdal kategóriákban. A versenyre általános iskolás korosztályú fiatalok jelentkezését várjuk!

A legjobb eredményt elérők közül a zsűri döntése alapján kilenc fő 2016. november 4-én kezdődő háromnapos székelyföldi autóbuszos kirándulásunkon vendégként vehet majd részt.

Utazásunk fő célja a „Szentegyháza-Nyíregyháza Ciripelő” versenyen való részvételünk lesz, ahol velünk utazó legjobbjaink ugyanezen kategóriákban a székelyföldi fiatalokkal mérhetik majd össze tudásukat.

Évekkel ezelőtt elindított „ciripelő” versenyünk napjainkra mind a fiatalok, mind az őket nevező iskolák érdeklődését felkeltő-, és egyben egyesületünk határainkon átnyúló kapcsolatait is meghatározó eseménnyé vált.

Kárpátaljáról ebben az esztendőben is hívtunk fiatalokat. (Utazásuk szervezéséért a Beregszászért Alapítványnak mondunk köszönetet! )

„Ciripelő” versenyünk székelyföldi kapcsolatát az európai hírű Szentegyházi Gyermekfilharmonikusok jelentik Haáz Sándor Magyar Örökség-díjas tanár vezetésével. Székelyföldi vendéglátóink ebben az esztendőben is szeretettel várnak bennünket!

 


Letölthető anyagok:

⇒ Verseny plakátja

⇒ Szórólap (A4 lapra 2 x A5 méretben)

⇒ Részletes versenykiírás

 

 

 

  • Nincsenek hozzászólások
Kérem hozzászóláshoz lépjen be!
FacebookSatartlapGoogle bookmarkTwitter
Tuesday the 22nd. Copyright © 2007-2018 Igrice Egyesület. Minden jog fenntartva!