Disznótoros Nap 2017.

Nyomtatás
Megjelent: 2017. Február 27. Hétfő

2017. február 25-én immár második alkalommal tartottunk disznótoros napot.

 

Igrice disznótoros recept:

Végy egy közel 170 kg-os igazi hússertést. Az „időjárás felelős” segítségével válassz egy olyan napot, amikor ragyogó az idő és tavaszváróan süt a nap.

Hívjál sok jókedvű segítőt, és közösen készítsétek el a sok-sok disznótoros finomságot.  A napot záró citerazenés ünnepi vacsoraesten pedig élvezd az ételek, italok finomságát, és jókedvűen beszélgessetek az asztal-szomszédokkal.

Így készül Sóstóhegyen a Harsányi féle disznósajt.

Van benne elég só?

Hány méter hurkát készítünk?

Biztosabb, ha hat kéz köti be a disznósajtot.

Hagyományos "sparheltnek" ilyenkor nincs párja...

Citerazenés ünnepi vacsoraesttel zártuk a napot.

 

További képek itt tekinthetők meg.

 

 

  • Nincsenek hozzászólások
Kérem hozzászóláshoz lépjen be!
FacebookSatartlapGoogle bookmarkTwitter
Saturday the 18th. Copyright © 2007-2015 Igrice Egyesület. Minden jog fenntartva!