Sóstó-Sóstóhegyi Ciripelő 2017.

Nyomtatás
Megjelent: 2017. Szeptember 14. Csütörtök

Az Igrice Egyesület életében az ősz eljövetelének évek óta biztos jele az is, hogy megtartjuk a „Ciripelő” elnevezésű versenyünket. Így van ebben az esztendőben is, mert a sóstóhegyi Szabó Lőrinc Tagintézménnyel, mint házigazdával ismét közösen hirdetjük meg a hagyományos „Sóstó-Sóstóhegyi Ciripelő” versenyünket mesemondó, vers-próza, valamint népdal kategóriákban. 

A versenyre általános iskolás korosztályú fiatalok jelentkezését várjuk határainkon innen és túlról!

Kiírásunk szerint a legjobb eredményt elérők közül a zsűri kilenc főt jelöl, akik 2017. november 3-án kezdődő háromnapos székelyföldi autóbuszos kirándulásunkon vendégként vehetnek majd részt. Utazásunk fő célja a „Szentegyháza-Nyíregyháza Ciripelő” versenyen való részvételünk lesz, ahol legjobbjaink ugyanezen kategóriákban a székelyföldi fiatalokkal mérhetik majd össze tudásukat.

Hosszú évek óta „Ciripelő” versenyünk székelyföldi kapcsolatát az európai- és az idei kanadai hangverseny körútjairól is hírneves Szentegyházi Gyermekfilharmonikusok jelentik Haáz Sándor Magyar Örökség-díjas tanár vezetésével.

Székelyföldi vendéglátóink napokban küldött levelükben írták, hogy ebben az esztendőben is nagy szeretettel várnak bennünket!


Letölthető anyagok:

⇒ Versenyünk plakátja

⇒ Részletes versenykiírás

  • Nincsenek hozzászólások
Kérem hozzászóláshoz lépjen be!
FacebookSatartlapGoogle bookmarkTwitter
Friday the 20th. Copyright © 2007-2018 Igrice Egyesület. Minden jog fenntartva!