Igrice Nap 2018.

Nyomtatás
Megjelent: 2018. Június 26. Kedd

Ebben az esztendőben is megtartjuk az Igrice Napot, immár 12. alkalommal. Hagyományos rendezvényünk programsorozatát most is úgy állítottuk össze, hogy minden korosztály megtalálja az érdeklődésének megfelelő kikapcsolódását. Mindenkit szeretettel várunk!

Frissítve! Az Igrice Napon készült fotók a nyári tábor képeivel együtt itt tekinthetők meg.

További információk:

•  Rendezvényünk plakátján szervezési okokból még nem tehettük közhírré, hogy további programlehetőségekkel bővülhet az Igrice Nap.

Így például:

 - Kárpátaljai vendégeket várunk Dolháról. Ha jönnek, akkor a néptáncosaik csodás előadásában most is részesülhetünk.

 - Az Igrice Nap programjába ágyaztuk a Szent György Lovagrend négy priorátusának hagyományos lovagi találkozóját. (Egri-, Debreceni-,   Szabolcs-  Szatmár-Bereg Megyei-, valamint a Szatmárnémeti Priorátus.) Rendezvényünk rangját emeli jelenlétük, ezért fogadjuk őket szeretettel!

  A főzőversenyen újításként külön szekciót hoztunk létre a töltöttkáposzta elkészítőinek. Az Igrice Nap főzőversenyén csak ők lehetnek azon indulók, akik nem csak a helyszínen készíthetik el(ő) versenymunkájukat. Arra bíztatjuk az "ínyenc mestereket", hogy éljenek ezzel a lehetőséggel, akár előző nap összeállított, és az Igrice Napon befejezett csodálatos töltöttkáposzta mestermunkákkal lepjenek meg bennünket!

(Ötletként: hagyományos, kukoricakásás, kapros, üstben főve agyagos tapasztással,...stb-stb.)  Versenyünkre "családi" mennyiségben is lehet nevezni!)

 

 

Programunk az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) Nemzeti Összetartozás kollégiumának anyagi támogatásával valósul meg.

 

 

 

  • Nincsenek hozzászólások
Kérem hozzászóláshoz lépjen be!
FacebookSatartlapGoogle bookmarkTwitter
Saturday the 4th. Copyright © 2007-2023 Igrice Egyesület. Minden jog fenntartva!