Sóstó-Sóstóhegyi Ciripelő (2018.)

Nyomtatás
Megjelent: 2018. Szeptember 14. Péntek

Ha ősz van akkor ismét "Ciripelő". Régi hagyományunkat őrizve, ebben az esztendőben is a sóstóhegyi Szabó Lőrinc Tagintézménnyel közösen rendezzük a  „Sóstó-Sóstóhegyi Ciripelő” versenyünket mesemondó, vers-próza, valamint népdal kategóriákban. A versenyre helyi általános iskolás korosztályú fiatalok mellett a távolabbról (határon innen, és túlról) érkezők jelentkezését is várjuk!

A legjobb eredményt elérők közül a zsűri döntése alapján kilenc fő 2018. november 2-án induló háromnapos székelyföldi autóbuszos kirándulásunkon vendégként vehet majd részt.

Utazásunk fő célja a „Szentegyháza-Nyíregyháza Ciripelő” versenyen való részvételünk lesz, ahol a velünk utazók ugyanezen kategóriákban a székelyföldi fiatalokkal mérhetik majd össze tudásukat.

„Ciripelő” versenyünk székelyföldi kapcsolatát az európai hírű Szentegyházi Gyermekfilharmonikusok jelentik Haáz Sándor Magyar Örökség-díjas tanár vezetésével. Székelyföldi vendéglátóink ebben az esztendőben is szeretettel várnak bennünket!

A "Ciripelő" versenyünkkel egyidőben (október 12.) mutatjuk be a gyermekjáték készítő pályázatunkra érkező játékokat is. Ekkor lesz az eredményhirdetés is. Kiírásunk szerint a legjobbak értékes könyvjutalomban fognak részesülni, és az első helyezettünk erdélyi utazásunkon vendégként (díjmentesen) vehet majd részt.

 


Letölthető anyagok:

⇒ Versenyünk plakátja

⇒ Szórólap (A4 lapra 2 x A5 méretben)

⇒ Részletes versenykiírás

⇒Gyermekjáték készítő pályázatunk plakátja

 

Programunk az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) Nemzeti Összetartozás kollégiumának pénzügyi támogatásával valósul meg.

 

 

 

  • Nincsenek hozzászólások
Kérem hozzászóláshoz lépjen be!
FacebookSatartlapGoogle bookmarkTwitter
Sunday the 5th. Copyright © 2007-2018 Igrice Egyesület. Minden jog fenntartva!