Évértékelő, programtervező, és vezetőségválasztó közgyűlésünk

Nyomtatás
Megjelent: 2019. Április 16. Kedd

Az Igrice Egyesület április 13-án tartotta évértékelő és programtervező közgyűlését, valamint vezetésének tisztújító választását.

(Cikkünk fényképe az Igrice Egyesület fotóarchívumából került felhasználásra.)

Előző évi munkánkról szóló tájékoztatót, és a gazdálkodási eredményünkről szóló elnöki beszámolót egyhangú igen szavazattal fogadta el egyesületünk tagsága.

2019. évi programtervünket, és a Felügyelő Bizottság beszámolóját is megvitattuk, mely az azt követő szavazáson teljes támogatottsággal került jóváhagyásra.

Tagságunk a tisztújító választáson egyöntetű igen szavazattal (1-1 tartózkodás mellett) az elkövetkezendő öt éves ciklusra újra bizalmat szavazott eddigi elnökségünk mindhárom tagjának. Egyesületünk elnökének Leviczky Mihály került megválasztásra, és az alelnökök is újraválasztásra kerültek Darabánt György és Oszlánszki László személyében. A Felügyelő Bizottság tagjai Péter Sándor vezetésével Vengrinyák János és Simai György személyében kerültek megválasztásra.

A hosszúra nyúlt szombat délutánt egy szerény, de annál családiasabban hangulatban elköltött közös estebéddel folytattuk, melyet egy zenés-éneklős programmal zártunk. A program sikeréhez Martinovszky István tárogatós zenéjével, és Puskár Imre bácsi hegedűn kísért népdalos előadásával járult hozzá.

Mindkettőjüknek nagy köszönet érte!

Kapcsolódó anyagok:

► Közgyűlési meghívónk

► Közgyűlésünk által jóváhagyott programtervünk 2019. évben.

 

  • Nincsenek hozzászólások
Kérem hozzászóláshoz lépjen be!
FacebookSatartlapGoogle bookmarkTwitter
Wednesday the 3rd. Copyright © 2007-2020 Igrice Egyesület. Minden jog fenntartva!