Sóstó-Sóstóhegyi Ciripelő (2019.)

Nyomtatás
Megjelent: 2019. Szeptember 15. Vasárnap

Tízéves hagyományunkat őrizve, ebben az esztendőben is a sóstóhegyi iskolával közösen rendezzük a  „Sóstó-Sóstóhegyi Ciripelő” versenyünket mesemondó, vers-próza, valamint népdal kategóriákban. Versenyünkre a helyi gyerekeken kívűl távolabbról (határon innen, és túlról) érkezők jelentkezését is várjuk!

A legjobban szereplők közül zsűri választja ki azt a 10 fős csoportot, melynek tagjai a 2019. november 7-én induló négynapos székelyföldi autóbuszos kirándulásunkon vendégként vehetnek majd részt.

Utazásunk fő célja a jubileumi (10.) „Szentegyháza-Nyíregyháza Ciripelő” versenyen való részvételünk lesz, ahol a velünk utazók ugyanezen kategóriákban a székelyföldi fiatalokkal mérhetik majd össze tudásukat.

„Ciripelő” versenyünk székelyföldi kapcsolatát az európai hírű Szentegyházi Gyermekfilharmonikusok jelentik Haáz Sándor Magyar Örökség-díjas tanár vezetésével. Székelyföldi vendéglátóink most is szeretettel várnak bennünket!

Ebben az esztendőben eltérve az eddigiektől, 4 napos lesz az utazásunk. A jubileumi alkalomra való tekintettel lesz hosszabb a Székelyföldön töltött időnk, mert ajándékként csaknem egész napot kitöltő gyermekprogramot viszünk magunkkal a Burattinó Bábszínház bábművészeinek közreműködésével.


Letölthető anyagok:

⇒ Versenyünk plakátja

⇒ Szórólap (A4 lapra 2 x A5 méretben)

⇒ Részletes versenykiírás

Programunk az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) Nemzeti Összetartozás kollégiumának pénzügyi támogatásával valósul meg.

Programunk magánszemélyek személyi jövedelemadójából felajánlott 1 %-os támogatásokból valósul meg.

 

  • Nincsenek hozzászólások
Kérem hozzászóláshoz lépjen be!
FacebookSatartlapGoogle bookmarkTwitter
Saturday the 4th. Copyright © 2007-2023 Igrice Egyesület. Minden jog fenntartva!