Mindenki Karácsonya Sóstóhegyen

Nyomtatás
Megjelent: 2019. December 15. Vasárnap

A karácsony közeledte minden gyermek és felnőtt lelkét izgalommal tölti el, mert az nemcsak Jézus születésének az ünnepe, hanem a család, a békesség, az öröm, és a szeretet ünnepe is egyben.

Fontos civil vállalásunk, hogy az ünnep hangulatában szeretteink mellett más emberekre is odafigyeljünk.

Sóstóhegyi városrészünkben évekkel ezelőtt mindezek tudatában hívtuk életre a „Mindenki Karácsonya” ünnepi rendezvényünket. Ebben az esztendőben december 13-án immár 11. alkalommal jöttünk össze a sóstóhegyi római katolikus templomban, illetve annak templomkerti filagóriájában.

Sokunk számára jelent örömet, hogy Sóstóhegy három gyermekintézményéből minden esztendőben jönnek gyerekek erre a közös ünneplésre. Kis előadásukra mindig lelkesen készülnek, és szereplésükkel nagy sikert aratnak.

Köszönjük, hogy most is eljöttek, így együtt lehettünk részesei egy olyan ünnepi délutánnak, melyen tartalmasabbá és meghittebbé tettük adventi várakozásunkat, és Jézus születésének örömnapját.

A gyerekek műsora után  a Mandala Dalszínház három művészének előadása következett. Mindenki által szeretett mesehősökről hallhattunk csodálatos dalokat.

A rendezvény végén forró teával, különleges ízesítésű pogácsával, és szilvalekváros krumplilángossal láttuk vendégül a rendezvényen résztvevőket.

A fellépő gyerekek az Igrice Egyesülettől ajándékcsomagot is kaptak.

(Fotók: Igrice Egyesület fotóarchívumából )

 

Kapcsolódó anyagok:

► További fényképek itt tekinthetők meg

 

  • Nincsenek hozzászólások
Kérem hozzászóláshoz lépjen be!
FacebookSatartlapGoogle bookmarkTwitter
Tuesday the 21st. Copyright © 2007-2023 Igrice Egyesület. Minden jog fenntartva!