Online „Ciripelő” itt és ott.

Megjelent: 2020. November 07. Szombat

Ebben az esztendőben a koronavírus miatt megváltozott világban mindenütt minden másképpen alakult, mint ahogyan az emberek eredetileg szerették volna.  Sajnos ez igazzá vált a Szentegyházi Gyermekfilharmóniával (Filivel) közös jubileumi (10.) alkalomra tervezett Szentegyháza - Nyíregyháza Ciripelő gálarendezvényünkre is. Szerettünk volna elutazni hozzájuk, de sajnos ebben az esztendőben erre nem volt lehetőség.

Született azonban egy közös elhatározás, amellyel mégis sikerült megmenteni a mindkettőnknél zászlóshajónak számító „Ciripelő” programot. A Filisek vezetőjével, Haáz Sándor tanár úrral közösen döntöttük el, hogy bármi is történjen a világban, az oly sokszor kedvesen becézett „Cziripelő” nem maradhat el! Így hát alkalmazkodtunk a megváltozott lehetőségekhez, és a vetélkedőt immár az „online” térben hívtuk új életre.

Házi készítésű, illetve pici házi stúdiónkban rögzített videófelvételeket kértünk a gyerekektől, és ezeket videóklippé fűztük össze. A Filisek is hasonlóan cselekedtek, és a két anyagot egybefűzve november 7-én (szombaton) 17.00 órától egyszerre, egy időben tettük nyilvánossá. Ez a videóanyag látható az alábbiakban:

Rövidesen „online” közönségszavazó oldal fogja segíteni a távmunkában dolgozó zsűrit. Az eredmény hirdetése egy hét múlva várható.

Saturday the 20th. Copyright © 2007-2023 Igrice Egyesület. Minden jog fenntartva!