Nyári tábor 2021

Nyomtatás
Megjelent: 2021. Június 22. Kedd

A vírusos járvány miatt közösségi programjainkat hosszú hónapok óta visszafogottan, vagy sehogy nem tarthattuk meg. Felhasználva ezt a kényszerű pihenőt, gyűjthettük az erőnket a szebb napok reményében. Kockázatot is vállaltunk, mert megelőlegezett bizalommal kezdtük el szervezni a hagyományos nyári táborunkat immár 10. alkalommal. Utólag derült ki, hogy érdemes volt bizakodónak lennünk, mert egy kellő időben született kormányzati döntéssel engedélyezték a napközis és a benntlakásos gyermektáborok megtartását.

Frissítve:2021.06.29.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy immár 10 éves hagyományunkat őrizve, ebben az esztendőben is megszervezzük a Sóstó-Sóstóhegyi Honismereti és Hagyományőrző Tábort. Nagyon készülünk a gyermekek fogadására, és hasonlóan az eddigiekhez, most is tartalmas programokkal igyekszünk emlékezetessé tenni a nyári pihenőjüket.

 

Táborozással kapcsolatos további információk:

• Azoknak, akik már feliratkoztak a résztvevők listájára, nem kell jelentkezési lapot leadniuk.

• A tábor kezdőnapján az adminisztrációs feladatok sokasága miatt már 8 órától lehet hozni a gyerekeket.

• A táborozók egészségi állapotról szóló nyilatkozatot elegendő a tábor kezdésekor kitölteni. Fontos, hogy nyilatkozat hiányában a táborozásban nem lehet résztvenni! (A kitöltéshez szükséges nyomtatvány a helyszínen is rendelkezésre áll.)

A diétás étkeztetésre szoruló gyermekek szüleitől / gondviselőitől jelentkezéskor előzetes egyeztetés kezdeményezését kérjük.

Minden gyerek otthonról hozzon saját ivóflakont / kulacsot. Kérjük, hogy a gyerek nevét jól látható módon írják is rá.

• Sajnálattal jelezzük, hogy a tábor tervezett létszáma az előjelentkezések során már betelt, továbbiakban jelentkezéseket csak az esetleg visszamondók helyére tudunk fogadni. (Érdemes érdeklődni, mert valamilyen okból mindig szokott lenni megüresedő hely.)

Letölthető anyagok:

► Adatkezelési tájékoztató

► Nyilatkozat táborozásra alkalmas egészségi állapotról

► Jelentkezési lap

► Napi ebédünk

Támogatóink:

                             

Ezt a programunkat a Miniszterelnökség, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Nemzeti Együttműködési Alapjának (NEA) Nemzeti Összetartozás kollégiuma pénzügyi támogatásban részesítette.

Programunk részben magánszemélyek adományaiból, valamint a magánszemélyek személyi jövedelemadójából felajánlott 1 %-os támogatásokból valósult meg.

 

  • Nincsenek hozzászólások
Kérem hozzászóláshoz lépjen be!
FacebookSatartlapGoogle bookmarkTwitter
Tuesday the 21st. Copyright © 2007-2023 Igrice Egyesület. Minden jog fenntartva!