Sóstó-Sóstóhegyi Ciripelő (2021.)

Nyomtatás
Megjelent: 2021. Szeptember 24. Péntek

Ebben az esztendőben is a sóstóhegyi iskolával közösen rendezzük a  „Sóstó-Sóstóhegyi Ciripelő” versenyünket mesemondó, vers-próza, valamint népdal kategóriákban. Versenyünkre a helyi gyerekeken kívűl távolabbról (határon innen, és túlról) érkezők jelentkezését is várjuk!

A legjobban szereplők közül zsűri választja ki azt a 10 fős csoportot, melynek tagjai a 2021. november 4-én induló négynapos székelyföldi autóbuszos kirándulásunkon vendégként vehetnek majd részt.

Utazásunk fő célja a „Szentegyháza-Nyíregyháza Ciripelő” versenyen való részvételünk lesz, ahol a velünk utazók ugyanezen kategóriákban a székelyföldi fiatalokkal mérhetik majd össze tudásukat.

„Ciripelő” versenyünk székelyföldi kapcsolatát az európai hírű Szentegyházi Gyermekfilharmonikusok jelentik Haáz Sándor Magyar Örökség-díjas tanár vezetésével. Székelyföldi vendéglátóink most is szeretettel várnak bennünket!

Ebben az esztendőben is 4 napos utazást tervezünk. Azért lesz hosszabb a Székelyföldön töltött időnk, mert ajándékként egy egész napot kitöltő gyermekprogramot viszünk magunkkal a Burattinó Bábszínház bábművészeinek közreműködésével.

Hasonlóan az előző évihez, a vírusos világjárvány ebben az esztendőben is bizonytalanná teszi a közösségi programok tervezését. A székelyföldi utazásunk csak abban az esetben fog megvalósulni, ha arra az éppen aktuális hazai és nemzetközi járványügyi intézkedések lehetőséget adnak rá!


Letölthető anyagok:

⇒ Versenyünk plakátja

⇒ Részletes versenykiírás

Programunk a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) Nemzeti Összetartozás kollégiumának pénzügyi támogatásával valósul meg.

Programunk magánszemélyek személyi jövedelemadójából felajánlott 1 %-os támogatásokból valósul meg.

 

  • Nincsenek hozzászólások
Kérem hozzászóláshoz lépjen be!
FacebookSatartlapGoogle bookmarkTwitter
Monday the 17th. Copyright © 2007-2023 Igrice Egyesület. Minden jog fenntartva!