Visegrádi kirándulásunk programterve

Nyomtatás
Megjelent: 2021. Október 20. Szerda

Október 27-én autóbuszos kiránduláson veszünk részt, melynek részletes programtervét alábbiakban ismertetjük:

(A programváltozás lehetőségét fenntartjuk!)

Az utaslista véglegesítése érdekében az eddig feliratkozottak jelentkezését várjuk a +3630/266-9309 telefonszámon! (Határidő: mielőbb, de legkésőbb október 24. (vasárnap) estig.)


Költségek:

A „Sóstó-Sóstóhegyi Ciripelő” versenyen díjat nyert gyerekek az Igrice Egyesület vendégeként ingyenesen vehetnek részt a kiránduláson. (Az ingyenesség a buszköltségre + felmerülő egyéb költségekre is vonatkozik!)

A többi résztvevőtől 8.000 Ft./fő támogatási összeget kérünk. (Gyerekektől 7.000 Ft./fő) (Buszköltségre + belépők + éttermi ebéd költségére.)

Az adomány eljuttattásának lehetőségei: 

-  Készpénzként házipénztárunkba befizetve az Igrice Egyesület székhelyén (Sóstóhegy, Aranykalász sor 20.), az ugyanitt üzemelő kerti  kisgép szaküzletben. (Aranykalász sor elején a Virág-ajándék bolttal szemben hétköznap 8-17 óra közötti időben!)

-  Átutalással az Igrice Egyesület Takarékbank Zrt.-nél vezetett  68700339-10074060 számú bankszámlájára. (Megjegyzés rovatban a befizető neve után  „Adomány a Ciripelőre" szöveget kérjük írni.)

Egyéb információk:

• Közös érdekünkben figyeljünk az egészségügyi protokoll betartására. Orrfolyásos, erősen köhögős tünetekkel inkább ne vegyünk részt a kiránduláson! Egészségügyi maszk mindenkinél legyen.

• Védettségi igazolványt mindenki hozza magával. (Gyerekeknek értelemszerűen nem szükséges.)

 

  • Nincsenek hozzászólások
Kérem hozzászóláshoz lépjen be!
FacebookSatartlapGoogle bookmarkTwitter
Tuesday the 21st. Copyright © 2007-2023 Igrice Egyesület. Minden jog fenntartva!