Sóstó-Sóstóhegyi Ciripelő (2022)

Nyomtatás
Megjelent: 2022. Szeptember 18. Vasárnap

A vírusos világjárvány miatti korlátozások elmúltával végre újra ciripelhetünk! Régi hagyományunkat felelevenítve, ebben az esztendőben is a sóstóhegyi Szabó Lőrinc Tagintézménnyel közösen rendezzük a  „Sóstó-Sóstóhegyi Ciripelő” versenyünket mesemondó, vers-próza, valamint népdal kategóriákban. A versenyre helyi általános iskolás korosztályú fiatalok mellett a távolabbról (határon innen, és túlról) érkezők jelentkezését is várjuk!

A legjobb eredményt elérők közül a zsűri döntése alapján 10 fő 2022. november 3-án induló négynapos székelyföldi autóbuszos kirándulásunkon vendégként vehet majd részt.

Utazásunk fő célja a „Szentegyháza-Nyíregyháza Ciripelő” versenyen való részvételünk lesz, ahol a velünk utazók ugyanezen kategóriákban a székelyföldi fiatalokkal mérhetik majd össze tudásukat.

„Ciripelő” versenyünk székelyföldi kapcsolatát az európai hírű Szentegyházi Gyermekfilharmonikusok jelentik Haáz Sándor Magyar Örökség-díjas tanár vezetésével. Székelyföldi vendéglátóink ebben az esztendőben is szeretettel várnak bennünket!


Letölthető anyagok:

⇒ Versenyünk plakátja

⇒ Szórólap (A4 lapra 2 x A5 méretben)

⇒ Részletes versenykiírás

Ezt a programunkat a Miniszterelnökség, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Nemzeti Együttműködési Alapjának (NEA) Nemzeti Összetartozás kollégiuma pénzügyi támogatásban részesítette.

Programunk részben a magánszemélyek személyi jövedelemadójából felajánlott 1 %-os támogatásaiból valósul meg.

 

 

  • Nincsenek hozzászólások
Kérem hozzászóláshoz lépjen be!
FacebookSatartlapGoogle bookmarkTwitter
Tuesday the 21st. Copyright © 2007-2023 Igrice Egyesület. Minden jog fenntartva!