Sóstó-Sóstóhegyi Ciripelő (2023)

Nyomtatás
Megjelent: 2023. Szeptember 12. Kedd

A sóstóhegyi Szabó Lőrinc Tagintézménnyel közösen ebben az esztendőben is meghirdetjük a  „Sóstó-Sóstóhegyi Ciripelő” elnevezésű versenyünket mesemondó, vers-próza, valamint népdal kategóriákban.

A tehetségek felkarolása mellett fontos feladatunk a nemzeti kulturális értékeink népszerűsítése az itthoni, és a határainkon túl élő magyar identitású fiatalok körében.

A legjobb eredményt elérők közül a zsűri döntése alapján 10 fő 2023. november 2-án induló négynapos székelyföldi autóbuszos kirándulásunkon vendégként vehet majd részt.

Utazásunk fő célja a „Szentegyháza-Nyíregyháza Ciripelő” versenyen való részvételünk lesz, ahol a velünk utazók ugyanezen kategóriákban a székelyföldi fiatalokkal mérhetik majd össze tudásukat.

„Ciripelő” versenyünk székelyföldi kapcsolatát a Szentegyházi Gyermekfilharmonikusok jelentik Haáz Sándor tanár úr vezetésével. Székelyföldi vendéglátóink ebben az esztendőben is szeretettel várnak bennünket!


Letölthető anyagok:

⇒ Versenyünk plakátja

⇒ Szórólap (A4 lapra 2 x A5 méretben)

⇒ Részletes versenykiírás

Ezt a programunkat a Miniszterelnökség, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Nemzeti Együttműködési Alapjának (NEA) Nemzeti Összetartozás kollégiuma pénzügyi támogatásban részesítette.

Programunk részben a magánszemélyek személyi jövedelemadójából felajánlott 1 %-os támogatásaiból valósul meg.

 

 

  • Nincsenek hozzászólások
Kérem hozzászóláshoz lépjen be!
FacebookSatartlapGoogle bookmarkTwitter
Friday the 12th. Copyright © 2007-2023 Igrice Egyesület. Minden jog fenntartva!